Natuurlijk-Helen

  

 

TARIEVEN 

Healing

60 min.

€ 50

Coaching

60 min.

€ 60

Healing en coaching in 1 sessie

90 min.

€ 75

HeartMath traject 

7 sessies

€ 795

Kennis maken met HeartMath

90 min.

€ 80

Wandelsessie

100 min.

€ 75De tijden van de hierboven genoemde sessies zijn indicatief. Omdat ieder mens uniek is en ik ten alle tijden de behandeling daarop moet kunnen afstemmen, valt het verloop van een consult niet altijd van tevoren volledig te plannen. Daardoor kan het voorkomen dat verschillende sessies iets afwijken van de hierboven genoemde tijden. De tarieven blijven ongewijzigd wanneer een sessie 'uitloopt'. Er wordt dus niet meer in rekening gebracht. Dit om te voorkomen dat je tijdens een sessie op de klok moet gaan zitten kijken of moet gaan zitten 'rekenen'. Zo kan hetgeen zich aandient vrij stromen wat een voorwaarde is voor het helingsproces. Houdt hier dus met het plannen van je afspraak wel rekening mee en plan er geen andere afspraak strak achter aan. Het allermooiste zou zijn wanneer je na een sessie de rest van de dag niets meer "moet'' maar de vrije tijd hebt om jezelf en de opgedane ervaring(en) de ruimte te geven en te laten (uit) werken/stromen. Zie het dan ook als een geschenk aan jezelf!

Wil je aanvullende informatie hebben of een afspraak maken? Maak dan gebruik van het contactformulier, of bel vrijblijvend voor meer informatie. We hebben dan telefonisch een kort intake gesprek waarbij we kijken welke behandeling voor jou op dit moment het meest geschikt is. Hier zijn geen kosten aan verbonden.                                

De consulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. De kosten kun je tijdens je bezoek contant betalen of overmaken t.n.v. Helma Koene op rekening nummer: 

NL 34 INGB 0009698438 

Let op: Je kunt niet pinnen. 

Disclaimer      Algemene voorwaarden