Natuurlijk-Helen

 

 

Algemene voorwaarden Praktijk Natuurlijk-Helen 2018

 
Artikel 1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden gelden voor alle behandelingen. Als je een afspraak maakt voor een consult bij Praktijk Natuurlijk-Helen, is dat tevens een bevestiging dat je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Artikel 2.Privacy

Al je gegevens en hetgeen we bespreken worden vertrouwelijk behandeld en alles wat jou aangereikt wordt in de praktijk mag niet zonder mijn toestemming openbaar gemaakt worden.

Artikel 3. Tarieven

Alle bedragen zijn inclusief b t.w. Je kunt het consult ter plekke contant betalen, of direct per telefonische overboeking. Pinnen is niet mogelijk!             Het HeartMath traject kan eventueel in 2 termijnen betaald worden. 

Artikel 4. Annuleren consult

Je kunt je afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren, daarna wordt het afgesproken consult in rekening gebracht.

Artikel 5: Aansprakelijkheid

Wat je zelf doet met de gegeven adviezen en behandeling is van groot belang voor het slagen van de therapie.

Jij draagt zelf verantwoordelijkheid voor een voorspoedige voortgang van de behandeling.

Dit betekent dat er tijdens de sessies altijd ruimte is om aan te geven wanneer iets niet prettig is/voelt voor jou. ( i.p.v. dit achteraf kenbaar te maken.)

Mijn adviezen zijn niet bedoeld ter vervanging van medisch advies.

Wanneer jij of je kind onder behandeling is van een arts of medisch specialist dien je deze behandeling voort te zetten.

Het is raadzaam je arts van de behandeling bij Praktijk Natuurlijk-Helen op de hoogte te stellen.

Als reactie op de behandeling kunnen genezingsreacties optreden, deze zijn meestal onschuldig. Wanneer je het niet vertrouwt neem dan altijd contact op met je arts en (eventueel) mij.

Je bent je bewust van het feit dat ik geen diagnose stel omtrent ziekte, geen medicatie voorschrijf en geen garantie voor het natuurlijk helen kan geven.

Praktijk Natuurlijk-Helen is niet aansprakelijk voor fysieke, psychische, materiële of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na een bezoek aan de praktijk, heen of terugreis inbegrepen.