Natuurlijk-Helen

 

 Reacties

Bericht: Ik wil hier graag even een berichtje achter laten. Mijn inmiddels overleden vrouw was al jaren geleden onder behandeling bij Helma. De contacten met haar waren heel intens. Op haar ziekbed is ze iedere keer weer opgeknapt na een bezoek, gesprek of brief van Helma. Het waren hele fijne behandelingen en zeer persoonlijk.

En ook zeker het laatste jaar, met de kleinste dingen wist Helma mijn vrouw weer energie te geven. Ook nu mijn vrouw is overleden is het contact en de nazorg die Helma biedt iedere keer weer hartversterkend.

Nogmaals dank hiervoor!

Dick


Helma Koene die ik sinds enkele jaren ken, is een uitzonderlijke mens. Onder welke omstandigheden dan ook: zij bejegent de ander, in dit geval mij, altijd even liefdevol en toegewijd. Begaafd met een hoog gevoelig waarneming- en inlevingsvermogen en met scherp inzicht, heeft zij mij doeltreffend kunnen helpen. Haar natuurgeneeskundige kennis is verbonden met een duidelijk aanwijsbaar ‘hoger weten’ dat zij op een vanzelfsprekende manier gebruikt. Helma is absoluut integer. Ze werkt zoals zij is: helder, kundig, warmhartig en puur. Ik heb er heel veel baat bij de behandelingen door haar gehad.

Helma heeft mij in cruciale, moeilijke situaties van mijn leven geholpen trouw te blijven aan de ontwikkeling van mijn beste en mooiste eigenschappen, van mijn eigenlijke identiteit. Zij heeft me geholpen aan mezelf te blijven geloven. Haar behandelingen en begeleiding zijn niet alleen gericht op het moeilijke moment maar tegelijkertijd op processen van lange termijn. Ik voelde mij door haar volledig en haast tijdloos begrepen. Dat heeft me een groeiend gevoel van vertrouwen en geborgenheid in dit leven gegeven.

De energetische healings die ik herhaaldelijk van Helma heb gekregen, hadden onmiddellijk een positief effect: de lichamelijke klachten verminderden aanzienlijk. Zo kon bij mij de overtuiging groeien dat ik niet ernstig ziek was maar dat mijn aandoeningen door energetische verstoringen of blokkades werden veroorzaakt. Dat was een grote opluchting voor mij.

U.W.

  

Doordat ik niet lekker in mijn vel zat ben ik gaan kijken hoe ik hieraan kon werken. Zo bij Helma terecht gekomen. Eerst een intake gesprek gehad. Naar aanleiding van dat plezierig gesprek heb ik een afspraak gemaakt. Helma heeft me een aantal sessies gecoacht en Bach bloesems mee gegeven. Ik vond het prettig om vooraf niet te weten waarvoor de Bach bloesems waren, zodat ze niet als placebo konden werken! Bij het tweede gesprek kwamen we samen tot de conclusie dat het me heel erg geholpen had. Angsten waar ik al heel lang mee stoeide waren (zonder dat ik het gemerkt had) naar de achtergrond verdwenen. Het kundige inzicht en de warme benadering van Helma zorgde ervoor dat ik me weer goed voelde. Wat een positieve uitwerking heeft gehad op zowel mijn werk als mijn sociale leven. 

Groetjes S. Willems 

 

Momenteel onderga ik behandelingen in het ziekenhuis. Mijn man raadde me aan om ook een energie behandeling te nemen zodat ik de spanning die de ziekenhuisbehandeling met zich meebrengen wat los kon laten. Omdat ik niet wist wat ik kon verwachten vond ik dit erg spannend. Gelukkig was de behandeling vooral rustgevend. Alsof ik in een caleidoscoop keek, zag ik in de binnenkant van mijn ogen kleuren. Ook in de weken erna was ik minder gespannen, de volgende ziekenhuisbehandeling zelfs zonder stress vooraf ingegaan!

Liefs Anoniem  

 

Ik vind het lastig om onder woorden te brengen hoe of wat. Maar ik wilde wel graag een positieve recensie achter laten. De energie behandelingen geven me rust van binnen uit. Helma is goed in wat ze doet, ik kan haar zeker aanraden!

Afzender Jeff 

 

It's the first time for me to do this type of therapy, it surprised me very much. I heard about qigong therapy before in China, but never did anything of it for myself 

I din’t knew exactly which kind of therapy it belongs to, but now I know it belongs to energetic healing. It is really amazing. It made me relaxed and fall in a deep sleep easily. 

Therapist Helma is a very kind, enthousiastic and also very careful person, so even before the treatment started I felt very relaxed hahaha. The most magical thing is that I could feel the hot hands of Helma through the thick quilt during the session. She explained me that it is the power of universal energy. It was so unbelievable and it is awesome!

 第一次做这类型的理疗,很是让我惊讶。 以前只是听说过有气功疗法,但从没有接触过。这个疗法我并不是很清楚属于哪类疗法,但是真的很神奇,可以让人放松下来。理疗师Helma很热情也很细心,所以还没开始做我就已经很舒服了哈哈。最神奇之处就是说理疗师的手隔着厚厚的被子却可以让我感觉到热热的

Nana (Beijing)

 

Helma, een onverwachte parel op mijn levenspad...  Nooit iets gedaan met healing, maar dat is hier ook niet nodig. Alles wat ik met Helma heb kunnen bespreken, wist ik al lang maar ze heeft me geleerd om het ook te leren voelen... Niet gezegd wat ik moet doen in mijn leven, of wat goed voor me zou zijn, maar me laten inzien dat ik mag zijn wie ik ben....in welke staat dan ook.... Letterlijk iedere dag geniet ik van wat ze me heeft meegegeven! En de meest kleine dingen, brengen me de grootste glimlach... Ik kan alleen maar zeggen; hoe slecht alles er soms ook uit lijkt te zien? De kracht heb je in jezelf om er doorheen te komen... En soms met een beetje hulp; Een beetje van mij... en een beetje van Helma... Oneindig dankbaar voor het (terug) geven van mijn leven..,..

Vanuit Tenerife: W.M. 

Wil je een reactie achterlaten? Maak dan gebruik van het contact formulier