Natuurlijk-Helen

 

 

 

Emwave Pro

De emWave® Pro is speciaal geschikt voor professionals die cliënten met stressklachten begeleiden. Oefenen deze mensen thuis met de emWave 2, dan is de data van die sessies binnen dit programma te uploaden. De emWave Pro is te beschouwen als de "server" waardoor de professional met meer cliënten kan werken. 

Het is mogelijk meer gebruikers aan te maken en op te slaan (bij de emWave2 is dat slechts 1 gebruiker). Ook is het  mogelijk om notities bij de sessie op te slaan. De emWave Pro bevat een scherm waarop de polsslag bekeken kan worden.

 

Emwave 2 

 

 

 

De emWave®2 is een klein en gemakkelijk mee te nemen apparaat (ongeveer ter grootte van een mobiele telefoon) dat je helpt om de negatieve effecten van stress tegen te gaan. Je voelt je meer ontspannen, energiek en beter in je vel. De emWave2 geeft op elk moment feedback over de coherentie van de drager. Het is te gebruiken met een oorsensor of door de duim op het apparaat te houden. 

De sensor pikt de hartslag op en verwerkt dit tot een directe terugkoppeling van coherentie. Je kunt zo op elk moment aan de hand van een kleurig display en/of geluidsterugkoppeling zien hoe coherent je bent.  

De software van de emWave2 kan worden geïnstalleerd op een Windows of Mac computer. Via een USB kabel kunnen sessies achteraf op de computer opgeslagen en bekeken worden. Ook is het mogelijk om de sessie live op de computer te volgen wanneer de emWave2 tijdens de sessie op de computer is aangesloten.

  

Inner Balance trainer

 

Deze Inner Balance Trainer is zowel voor iPhone geschikt als ook voor Android toestellen en maakt draadloos contact via Bluetooth. Met de Inner Balance Trainer kan je op een innovatieve manier jouw welzijn verbeteren via oefening, instructie en door het zelf monitoren van je balans. De Inner Balance Trainer geeft via het scherm op je telefoon meteen duidelijkheid over hoe je jezelf op dat moment voelt en de mogelijkheid tot een trainingssessie met focus op een positief gevoel.

 

 *Alle apparatuur kan eventueel met korting besteld worden.

 

Terug naar HeartMath